Blir gästbloggare hos Bloggar om hälsa!

Vill du få en chans att nå ut till våra läsare med ditt budskap? Delar du Bloggar om hälsa’s värderingar om balans och välmående? Vill du bidra till en mer mångfacetterad och inspirerande bild av träning och hälsa? Har du en blogg om hälsa som du vill dela med dig av? Ansök om att bli gästbloggare på bloggaromhalsa.se!

På fredagar har du möjlighet att få synas på vår hemsida och vår facebooksida i utbyte mot ett gästinlägg. Ämnet måste passa in i någon av kategorierna träning, kost, outdoor, vetenskap, mental hälsa eller feelgood och inte bidra till några skeva utseendeideal, eller hets av något slag. Självklart får du länka friskt till dina egna kanaler i inlägget, men det är viktigt att det också tillför Bloggar om hälsas läsare något i form av fakta, tips eller inspiration.

Är du intresserad, och har förslag på ett ämne? Mejla bloggaromhalsa@gmail.com med dina ideér!

Vi på Bloggar om hälsa driver det här nätverket ideellt, och tjänar inga pengar artiklar som publiceras på bloggaromhalsa.se. Därför utgår heller ingen ersättning för gästinlägget. Däremot satsar vi istället stort på att bygga en plattform som ska vara den självklara platsen för att leta efter hälsoinspiration på, och jobbar aktivt med sökmotoroptimering. Gästinläggen fungerar därför som annonser för våra egna bloggar under lång tid, och vi vill stödja den enskilda bloggaren och dennes kanaler för att bevara mångfalden och genuiniteten . Självklart är du fortfarande ägare till din text och dina bilder, och kan när som helst begäras att de plockas ner, men förlorar då också eventuella inlänkningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *