#hundratusenträningspass – året träningsutmaning med en välgörenhetstwist

Häng med på årets träningsutmaning med en välgörenhetstwist! Samtidigt som vi får svettas, röra på oss och jobba för folkhälsan i Sverige så kan vi dessutom bidra till en bättre verklighet för de som har det allra svårast. Förra året startade vi initiativet Tiotusen träningspass med målet att samla in 10 000 kronor till musikhjälpen genom att tillsammans träna 10 000 träningspass under året och sedan skänka en krona per genomfört pass. Vi nådde vårt mål med råge och fick ihop hela 10 981 kronor för att stöjda kampen mot barnsexhandel. Och nu är vi på’t igen!

Vi tiodubblar vårt mål för 2018!

Den här gången nöjer vi oss dock inte med tiotusen. Vi vill göra skillnad på riktigt och har i ett infall av storhetsvansinne tiodubblat vårt mål. Vi har alltså tagit oss an utmaning att samla ihop hela HUNDRATUSEN träningspass under året, och lika många kronor att skänka till musikhjälpen för att göra skillnad på riktigt. Som du förstår så behöver vi hjälp med det här – DIN hjälp. Här kommer några sätt som du kan vara med och bidra på:

  • Gå med i facebookgruppen Hundratusen träningspass. Här delar vi med oss av våra träningspass, träningsbilder och annan pepp. Varje månad länkar vi också vår lilla lägeskoll där ni får fylla i hur ni har tränat under månaden för att se hur vi sakta med säkert närmar oss målet. Kanske bjuder vi på lite gött extra material ibland, men det viktigaste är att se hur vi alla jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål för en bättre sak.

  • Bjud gärna in dina vänner, kollegor, bekanta – ja alla du känner som tränar eller som någon gång pratat om att börja träna och bara behöver en extra liten skjuts i rätt riktning. Ju fler desto bättre!

  • Dela dina träningsbilder på instagram eller andra sociala medier och använd dig av hashtagen #hundratusenträningspass. Du kan även tagga #bloggaromhälsa och @bloggaromhalsa om du vill.
  • Gilla Bloggar om hälsa’s facebooksida och gilla, kommentera och dela gärna de inlägg vi skriver så att de hamnar högre upp i människors flöden. På så sätt sprider vi ordet till fler.

  • Har du själv en blogg får du såklart väääldigt gärna skriva om oss och länka till den här sidan och/eller till facebookgruppen. Det vore såklart guld värt och alla som skriver om oss (och lämnar en kommentar här så att vi kan hitta inlägget) får ett hedersomnämnande om NÄR vi når målet!

Notera att hela det här initiativet drivs helt ideellt av två tränande eldsjälar tillika träningsbloggare Emma och Ida. Ingen av oss får något betalt för detta (tvärtom så skänkar ju vi också varsin slant för våra träningspass i slutet av året!) och du behöver inte vara rädd för att bli påprackad en massa reklam genom att gå med i facebookgruppen – den är helt reklamfri!

Kom igen NU KÖR VI! Kan vi nå hundratusen träningspass innan året är slut? Det är DU som avgör!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *