Jul med BoH #11 – Ta en promenad/löptur med en podd i öronen

Ta en promenad/löptur med en podd i öronen

Fjärde advent och vi närmar oss jul. För egen del är juletid ofta förknippat med lite extra träning eftersom det brukar finnas lite extra ledig tid. Några julpromenader, en löptur eller två och något besök på gymmet. Något som kan göra upplevelsen till något alldeles extra är att lyssna på något roligt/intressant/spännande under tiden. Jag lovar, tiden går så otroligt fort och det har hänt att jag förlängt mina promenader för att podden inte är slut. Det har även hänt att jag råkat springa lite extra på löpbandet för att det är så intressant att lyssna.

En bra podd i öronen har fått mig att ta extra långa promenader. Då kan en ju också njuta extra mycket av naturen också.

Podd vid löpning på löpband

Just på löpband kan jag varmt rekommendera att lyssna på podd. Det blir lite tråkigt att bara stirra rakt fram, men vädret och underlaget kanske gör att en måste genomföra träningen på ett löpband då det helt enkelt inte går att springa utomhus. Då är det perfekt att ha en bra podd på lager. För att lyssna på något bra får en att sluta stirra på när siffrorna för varje sekund rör sig saktare och saktare på löpbandet. Det fungerar utmärkt bra för mig och jag var lite skeptisk, då jag tänkt att musik som peppar och är i ett bra tempo motiverar mig mer. Kan medge att även bra musik ibland inte är tillräckligt för att jag ska tröttna på att springa och stirra rakt fram längre än 10 minuter.

En favorit podd just nu

Kan även tipsa om min favorit podd för tillfället. Det är Träningspodden med Lofsan och Jessica Almenäs. Inte bara träning i den podden, utan även annat. Så låt dig inte avskräckas av namnet och att du måste vara en hurtbulle eller älska träning för att gilla podden. Nej denna podd innehåller allt och har fått mig att mer än en gång börja skratta i ett träningspass på löpbandet.

Jag som inspirerar till dagens lucka i Bloggar om Hälsas julkalender heter Erika och mig hittar ni annars på blogg.reachyourgoal.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *